Frakt fra kun 59 kroner./Fri frakt fra 599kr.

Intensiv ansiktskrem for moden hud

 • 399,-
På lager.
Del
Lagerbalanse: 43
Artikkelnummer: 90
Leverandør: Magika natursalver

Silkemyk intensiv ansiktskrem er en unik ansiktskrem.
Her får du dyp fuktighet samtidig som huden får nødvendige vitaminer og fettsyrer.

Dette er ansiktskremen i silkemyk serien som er beregnet spesielt for deg med moden hud og for deg som leter etter den gode anti age kremen.
Både for forebygging men også for å redusere aldringstegn.

Til informasjon:
Hvis huden din er vant til kremer som inneholder vann. konserveringsmidler, parfymestoffer, høy konsentrasjon av syre/vitaminer eller aktive stoffer så er det vanlig at det vil ta tid for huden din når du bytter til naturlige produkter.
I gjennomsnitt tar det 2-8 uker for huden din å bli tilvendt nye produkter.
Det er helt vanlig at huden på disse ukene kan reagere med økning av kviser, tørrhet, ru hud, rød hud eller lett kløe.
Dette er en del av utrensingsprosessen og først når den er over vil huden kunne få full utnyttelse av det nye produktet.


Kremen er god for deg med solskadet hud, pigmentflekker, rødhet i huden, tørr eller sensitiv hud. 

Denne kremen har fått spesielt gode tilbakemeldinger fra kunder som sliter med rosacea, både fordi den lindrer den brennende følelsen men også reduserer synlig rødhet i huden.

Kremen inneholder flere unike vegetabilske oljer som tilfører huden en rekke ulike vitaminer, fettsyrer og antioksidante.

Ansiktskremen er rik på blant annet vitaminene A, B, C, D, E og K.


Kremen inneholder disse oljene:

 • Pomgranate seed oil som igjen inneholder  punicicsyre, også kjent som omega 5, en unik og fordelaktig fettsyre som anses å være en av de mest naturlige potente antioksidantene som finnes.
 • Bringebærfrø olje er også en av ingrediensene, en olje som er høy på vitamin C og A som begge to bidrar til å redusere den skadelige effekten av frie radikaler i huden din.
  Oljen er et naturlig antioksidant og gir godt fuktighet til huden.
  Oljen er anti-inflammatorisk og reduserer stress i huden.
 • Nypefrøolje er også en av ingrediensene i denne kremen, dette er en olje som er full av C og A vitamin men også E vitamin.
  Oljen stimulerer kollagenproduksjonen, reduserer fine linjer og forbedrer hudens fuktighet.
  Denne oljen er veldig god for deg som sliter med rødhet i huden.
 • Avokado olje har både vitamin A, B, C ,D, E og K i seg, dette er en dypt penetrerende olje som går dypere ned i hudlagene dine.
  En god olje for deg med fine linjer eller har tørr hud.
 • Hemp seed oil er selvfølgelig med i denne kremen også, en av mine favoritt oljer.
  Denne oljen bevarer fuktigheten i huden og forhindrer ytterlige tap av fuktighet, den er anti-inflammatorisk, antibakteriell og hypoallergenisk.
  Oljen har et svært høyt innhold av antioksidanter.
 • Gulrotfrø olje er en fantastisk olje for å forhindre eller forebygge aldringstegn, denne oljen inneholder vitamin A, B, E, C og D.
  Oljen er ekstra god ved aldringstegn og gir god UV beskyttelse.
 • Svartfrø olje har en stor plass i denne kremen, den fantastiske Black cumin også kjent som nigella sativa (anbefaler deg å google denne oljen).
  Svartfrø er antibakteriell, anti-inflammatorisk og anti age.
  Den reduserer rødhet i huden og er rik på antioksidanter.

Utenom dette inneholder kremen økologisk mango og shea smør.


Dette sier Caroline.    

"Denne er min nye favoritt, etter å ha prøvd utallige kremer som er markedsført mot eksem/ømfindtlig hud, er det kun denne som jeg faktisk ikke har noen allergisk reaksjon på, samtidig som huden får veldig godt med fukt, får tilbake elastisitet og man kan kjenne at den tilfører næring. Er på andre krukken og kan virkelig anbefale denne."


Denne kremen er godkjent for salg, og har blitt grundig testet av bioingeniøre. Dette slik at du som kunde kan føle deg trygg på at produktet er 100% naturlig, og at det ikke inneholder tilsetningsstoffer.

Innhold.
Mangosmør, sheasmør, svarfrø olje, gulrotfrø olje, nypefrø olje, granateple olje, Hemp seed olje, avokado olje, bringebær frø olje, e- vitamin.