Frakt fra kun 59 kroner./Fri frakt fra 599kr.

Historien til Magika natursalver.

Magika natursalver ble skapt i 2018 når jeg som mamma satt med to små barn som begge to hadde ulike hud utfordringer.

Vi har hatt utfordringer som atopisk eksem, hemoroider, såre brystvorter ved amming, skrubbsår, brannsår, tørr hud og vanlige utfordringer slik som myggstikk og solbrent hud.

Jeg ønsket et naturlig alternativ som jeg kunne bruke på barna, men også resten av familien og begynte å utforske ulike planter og gammel folkemedisin.
Jeg har alltid hatt en interesse for gamle kloke koner og måten de brukte naturen på, denne interessen ble enda større etter jeg fikk barn.

I starten eksperimenterte jeg med ulike oppskrifter, både med og uten eteriske oljer med både god og mindre god effekt.
Jeg produserte kun produkter til egen familie i starten men det tok ikke så lang tid før andre ønsket å forsøke produktene jeg laget, og her kom vendepunktet.

De siste dagene av 2019 bestemte jeg meg for at jeg virkelig ønsket å forsøke meg med hekseriet, som navnet var den gang, og jeg måtte ta et valg.
Jeg undersøkte markedet og produktene som allerede var til salgs og så at det ikke var en eneste butikk/bedrift som hadde en helt parfymefri linje.
Derfor valgte jeg den parfymefrie linjen for å skille meg ut, noe som har vist seg å være et godt valg. 

Sommeren 2020 når Norge endelig åpnet opp igjen for første gang etter covid hadde jeg skapt en effektiv salve serie, 22. juli 2020 fikk jeg godkjent min egen bedrift.
Nå hadde jeg sertifisert alle produktene og satset for fult på å nå ut til flere kunder.
Jeg skjønte fort at dette var noe flere var på jakt etter og nå nesten tre år senere sitter jeg med både salver og hudpleie produkter som dekker alle behovene en familie har i løpet av et helt år.

Spesielt groblad salven, problemfri salven og universal salven har vært mine bestselgere helt fra starten av og disse er en stor favoritt hos mange barnefamilier men også hos godt voksne mennesker med utfordringer som hemoroider, eksem, psoriasis, sensitiv hud og flere utfordringer.

Produktene har blitt så godt tatt i mot og ikke minst fått gode tilbakemeldinger fra kunder, noe jeg er utrolig stolt av og veldig takknemlig for at kundene mine tar seg tid til å dele sine erfaringer.
Det at alle produktene jeg produserer er uten tilsatt duft, både syntetisk og i form av eteriske oljer er det som har vært mest populært, det gjør også at produktene kan brukes av de aller minste barna, under graviditet, for sensitiv hud og på husdyr.


Hos meg finner du hovedsakelig håndlaget hud-produkter fra Magika natursalver men også såper og naturlige deodoranter fra Såpehuset.
Du kan også finne et utvalg av krystaller og til tider urte-te.

Jeg har en visjon om å hjelpe andre, spesielt ligger barna mitt hjerte nær, det at produktene mine har fått barn fra å ha smøre vegring til å selv be om magiske salver er absolutt den største bekreftelsen jeg kan få.
For jeg vet hvor grusomt vondt mamma hjertet får av å tvinge igjennom smøre regime på barn som har dårlige erfaringer med dette.

Men jeg brenner også for å ha produkter som har reddet mange fra mer tabubelagte utfordringer som hemoroider, anal kløe, kløe i underlivet, svettekjertel betennelse, fotsopp og lignende.

Nå har jeg produkter som passer til både barn, ungdom og voksne men også til dyr..

Duftene du kjenner kommer fra plante-uttrekkene jeg bruker, bivoks eller de ulike ingrediensene jeg bruker i hudpleien.

Dersom du ønsker salver eller kremer med duft av rose, lavendel eller kamille finnes det flere som fører slike produkter og Magika er nok ikke den rette plassen for deg å lete.