Frakt fra kun 59 kroner./Fri frakt fra 599kr.

Silver/gold obdisian armbånd.

  • 169,-
  • 135,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager.
Du kan overvåke produktet med å legge inn mail adressen din.

Del
Artikkelnummer: 198

Sølv Obsidian, kalles også Obsidian Sheen.
Dette er naturlig vulkansk glass dannet fra smeltet lava som kjøles veldig raskt.
Egenskapene til Sølv Obsidian er tilnærmet lik Svart Obsidian, med unntak at den kobler jordingsenergien mot det høyere krone chakra.

Sølv Obsidian er en jordingsstein som gir en umiddelbar tilkobling fra Rot Chakra dypt inn i kjernen av jorden. Sølv Obsidian vil bidra til å rydde og fjerne negative energier i et hellig rom eller miljø. Den hjelper også å gi slipp på følelser som forårsaker negativ energi som sinne, sjalusi, grådighet, bitterhet, osv. Når disse energiene er fjernet, vil Sølv Obsidian bidra til å holde plassen beskyttet.

Obsidians energi skaper et beskyttende skjold som avbøyer negativitet og avviser andres forsøk på å overta makten over oss. Den hjelper oss med å avdekke våre unike ferdigheter og skjulte talenter, samtidig som vi frigjør blokkeringer til vår åndelige og personlige vekst. Den kan gi oss innsikt i kjernen av problemer og fjerne egotistisk tenkning, slik at vi kan finne vår åndelige vei. Ved å stimulere Solar plexus-chakraen, kan Gull Obsidian hjelpe oss med å gjenvinne vår personlige kraft og justere med den Guddommelig Vilje, bli medskapere med universet for å manifestere det som er best for det aller høyeste av alle vesener.

Gull Obsidian har fått sitt navn fra en gammel romersk utforsker, kalt Obsius, som ble gitt en mystisk svart glasskule fra en vulkan av en etiopisk kvinne kalt Xenia. Den kalles også "veiviseren stein" fordi den har blitt brukt siden antikken i mange magiske praksiser. Polerte Obsidian speil ble brukt til å skryte og Nostradamus er kjent for å ha brukt en svart Obsidian sfære for "scrying". Det er et ugjennomsiktig vulkansk glass som kan være svart, brungrå eller grønn. Den gjennomsiktige sorten fra Arizona er referert til som Apache tårer. Obsidian har blitt brukt siden paleolittiske tider for å lage verktøy og våpen fordi den har en skarp kant.


Perlene er i 6mm størrelse.